Blog

Ambalaj din bumbac reciclat? Bifat!

Aveam ideea asta de ceva timp, dar abia acum s-au potrivit toate piesele din puzzle și putem anunța: am renunțat la a mai ambala lumânările noastre în plastic, și folosim exclusiv hârtie, carton și, mai nou, săculeți din bumbac.

Din primăvară, am introdus, treptat, tot mai multe ambalaje din carton și hârtie reciclată, iar acum deja avem trei luni de când nu am mai folosit deloc folie din plastic la ambalare. De ce? Pentru că ne pasă de Planetă și pentru că știm că și oamenilor care ne cumpără produsele noastre le pasă la fel de tare. Și în primul rând fiindcă lumânările Cup&Candle spun o poveste despre grija față de natură, față de resurse și față de sănătate.

 

Așa cum ne știți, încercăm însă să găsim mereu soluții nu numai prietenoase cu mediul, dar și responsabile. Iar dacă putem recicla, o facem cu plăcere!

Suntem foarte fericiți să anunțăm că, din luna noiembrie, multe dintre lumânările noastre vor fi ambalate folosind materiale textile reciclate, pe care le vom primi de la prietenii noștri de la Pineberry (cei de la Pineberry fac, în România, niște cămăși de super calitate). Primii săculeți lucrați manual, din bumbac reciclat, sunt gata. 🙂

 

Le mulțumim public, și aici, celor de la Pineberry că ne donează resturile de materiale, în loc să le arunce. Mulțumim tare, Alina! Împreună facem upcycling și scriem o poveste despre responsabilitate.  ♥

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!