Cup & Candle în ceașcă din porțelan vintage

79,00 lei

Lumânare handmade Cup & Candle din ceară naturală de soia, un produs eco și netoxic, turnată în ceașcă din porțelan vintage.

Stoc epuizat

Cod Produs: C55 Categorie:

Descriere

Lumânarea conține ceară naturală de soia în proporție de 100%, parfum special creat pentru ceara de soia și fitil din bumbac. Parfumul lumânării este unul plăcut, deloc strident.

Lumânările Cup & Candle sunt realizate în cești din porțelan fin, vintage, dar nu numai, porțelan descoperit în boutique-uri din România și din alte colțuri ale lumii. De asemenea, unele piese provin din colecții private, păstrate cu grijă zeci de ani.

Fiecare lumânare handmade Cup & Candle este un produs multifuncțional. După ardere, ceștile din porțelan se spală și se curăță ușor și, fiindcă este vorba despre ingrediente non-toxice, pot fi folosite pentru ceai sau cafea.

 

 

Variante de parfum

Variantele de parfum disponibile sunt menționate pe home page sau în nota de comandă (care apare la finalizarea comenzii dumneavoastră). Vă rugăm să specificați parfumul dorit în rubrica NOTE COMANDĂ, înainte de plasarea comenzii.

 

La cerere, ceștile Cup & Candle pot fi reumplute cu ceară, pentru o nouă experiență relaxantă.

Citiți cu atenție instrucțiunile de folosire, pe care le găsiți în partea de jos a paginii.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cup & Candle în ceașcă din porțelan vintage”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.