#DIY. Kit de făcut acasă lumânări din ceară de albine

75,00 lei

Lumânările din ceară de albine sunt nu doar prietenoase cu mediul și cu oamenii (ceara de albine având proprietatea inedită de a purifica aerul eliberând, prin ardere, ioni negativi), dar și foarte frumoase ca obiect de decor. Ard lin și sunt potrivite pentru mesele în familie sau pentru serile când stai la ceai.

Inspirați de zile în care am stat mai mult în casă, am creat acest kit de făcut lumânări care să țină și de cald, și de frumos, și de hygge. Kit-ul a apărut după o sesiune de joacă în familie și, gândidu-ne că și alt părinte/ alți părinți ar vrea să încerce asta cu copilul/ copiii lor, iată-ne aici.

Kitul #keepitsimple conține materialele necesare pentru realizarea, manuală, a trei lumânări din ceară naturală de albine.

Lumânările pot fi făcute de adulți, dar activitatea este foarte potrivită și pentru copii – împreună cu un adult, ei pot face, de la zero, a lumânare din ceară de albine. Ceara pe care o folosim este produsă în România, este naturală, nu conține parfum și nici colorant.

Cutia pe care o veți primi conține toate materialele necesare pentru realizarea a trei lumânări din ceară de albine (26 cm înălțime).

*imaginile sunt de prezentare, obiectele de decor din fotografie nu sunt incluse în kit

**pentru ardere, se recomandă folosirea unui sfeșnic.

Stoc epuizat

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „#DIY. Kit de făcut acasă lumânări din ceară de albine”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.