Reducere!

#peRomânește. Cup & Candle BANAT

87,00 lei 67,00 lei

#peRomânește este numele unei serii de lumânări turnate manual în cești din porțelan personalizat cu motive tradiționale românești, lansată în anul Centeranului Marii Uniri.

Am ales cu grijă primele cinci motive ornamentale tradiționale și le-am imprimat pe cești de cappuccino din porțelan alb.

Seria exclusivă #cupandcandle se deschide cu cinci lumânări, fiecare turnată într-o ceașcă personalizată cu motive din cinci zone din România: Moldova, Banat, Maramureș, Oltenia, Dobrogea.

Și fiindcă zestrea noastră cuprinde nenumărate motive tradiționale, iar fiecare zonă are, uneori, zeci de variante de modele și cusături, această serie de lumânări va avea noi piese adăugate, până la sfârșitul acestui an. Din drag de România.

Lumânarea din imagine este turnată într-o ceașcă decorată cu motive tradiționale specifice zonei Banatului. 

Produs unicat în România

Stoc epuizat

Cod Produs: BA Categorie:

Descriere

Lumânarea conține ceară naturală de soia în proporție de 100%, parfum special creat pentru ceara de soia și fitil din bumbac. Parfumul lumânării este unul plăcut, deloc strident.

Fiecare lumânare handmade Cup & Candle este un produs multifuncțional. După ardere, ceștile din porțelan se spală și se curăță ușor și, fiindcă este vorba despre ingrediente non-toxice, pot fi folosite pentru ceai sau cafea.

Lumânările în cești vin însoțite de o vedere Cup & Candle.

Variante de parfum

Variantele de parfum disponibile sunt menționate pe home page sau în nota de comandă (care apare la finalizarea comenzii dumneavoastră). Vă rugăm să specificați parfumul dorit în rubrica NOTE COMANDĂ, înainte de plasarea comenzii.

La cerere, ceștile Cup & Candle pot fi reumplute cu ceară, pentru o nouă experiență relaxantă.

Citiți cu atenție instrucțiunile de folosire, pe care le găsiți în partea de jos a paginii.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „#peRomânește. Cup & Candle BANAT”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.