Transport GRATUIT pentru toate comenzile naționale cu valoare peste 245 de lei* (fără kilometri exteriori). Pentru comenzi personalizate, ne puteți contacta la office@cupcandle.ro. Timp de livrare: 3-5 zile lucrătoare
Transport GRATUIT pentru toate comenzile naționale cu valoare peste 245 de lei* (fără kilometri exteriori). Pentru comenzi personalizate, ne puteți contacta la office@cupcandle.ro. Timp de livrare: 3-5 zile lucrătoare
Coș 0

Cu o floare nu se face primăvară. Dar cu o colecție întreagă de flori, se prea poate să se întâmple

Am pozat cu Denisa Coman lumânările noastre cu parfumuri de flori, prilej cu care m-am întors puțin în timp, în poveste.
E o bucurie să-mi amintesc emoțiile fiecărei bucăți de drum. Iar felul în care prind viață colecțiile noastre sunt momente despre care povestesc mereu cu drag. Știu cum au venit pe lume toate, cu ce ușurință sau prin ce chinuri, știu când și cum ne-a venit ideea fiecărei colecții în parte și-mi place să povestesc despre asta. Și cum nu mai ajung la târguri ca să povestesc pe viu despre lumânările noastre, o voi face aici, în scris, de câte ori voi simți nevoia. 
Azi, despre #flowers. :)
6 iunie 2020.
În plină pandemie, i-am scris unei ilustratoare ideea noastră pentru noua imagine de la colecția cu lumânări florale Cup&Candle. Ne venise ideea în drum spre vacanța noastră la cort, undeva între Sibiu și Cluj, am schițat-o direct în minte, căci eram în mașină, am fost repede de aceeași părere amândoi, eu și Eugen, pe elementele cele mai importante; Eugen a avut ideea imaginii de timbru, eu am fost de acord, deja știam că ne va plăcea cum va arăta la final, i-am scris Cristinei Frei totul, în detaliu, cu punct și virgulă, am ales și cum vrem să ne scrie literele, și asta a fost. 
foto de lucru, de la Cristina Frei
*foto din atelierul Cristinei Frei, primită prin bunăvoința ei
Apoi, a durat ceva până când fabrica la care am lucrat recipientele a readus muncitorii la lucru (mulți erau, la momentul apariției ideii noastre, în șomaj tehnic), dar am avut răbdare. Am învățat amândoi, eu și Eugen, împreună, să avem răbdare. Știam că se va întâmpla când se va putea și că nu avem cum să schimbăm lucrurile.
6 octombrie 2020.
Tot în plină pandemie, am primit recipientele acasă. Le-am descarcat împreună cu Eugen, cutie după cutie, în curte. Și, imediat ce au fost gata aliniate toate, le-am scos și le-am pipăit. Desenul se simte la mână, liniile fine sunt un pic în relief, verdele e viu, așa cum e la fiecare floare. Chiar arată cum ne-am dorit. 
6 februarie 2022, aproape primăvară din nou pentru această serie de lumânări, motiv pentru care i-am dedicat o parte din ședința foto din weekendul trecut, de la Ulița Deal. 
Recipientele acestei serii sunt fabricate în România, desenul a fost făcut special pentru noi și modelul ne aparține și ne place mult, mult. Lumânările din aceste căni sunt turnate, desigur, manual, și făcute din ceară de soia 100%. 
Seria de lumânări #flowers reunește zece lumânări, cu parfumuri pe care le iubește multă lume: #Bujori, #Caprifoi, #Frezii, #Iasomie, #Lavandă, #Lăcrămioare, #Liliac, #Magnolie #Narcise, #Violete. (freziile, bujorii și caprifoiul sunt out of stock în acest moment, dar vor reveni curând în shop). 
Lumânările au 210-220 gr de ceară și ard aproximativ 45 de ore. Și da, parfumează camera atunci când ard, căci acesta este specificul lumânărilor din ceară 100% vegetală: în jurul lor chiar miroase așa cum scrie pe etichetă. 
Pentru pozele din primăvara asta, am gândit împreună cu Ligia un decor simplu-simplu, cu flori în vaze din sticlă-eprubetă, lumânări din ceară de albine în sticle vechi, farfurii vintage englezești;, totul - pe o masă din lemn vechi frumos. Și cam atât. Când e vorba de primăvară, anotimpul pe care-l iubesc cel mai tare, nu simt nevoia de prea multe în plus. 
Dacă vi se potrivesc lumânările astea pentru cadouri, de primăvară, dar nu numai, le găsiți la noi în shop, în secțiunea dedicată, #flowers. Iar dacă nu, eu mă bucur oricum că ați aflat de ele și, de acum, le știți povestea. :)
______________________
Set-up: Oana D. Botezatu & Ligia Tudor
Gazdă: Ulița Deal
Fotografii: Denisa Coman/ www.denisacoman.ro 
Veselă & lumânări: www.cupcandle.ro
Flori: Eltung Flores 

Postare mai veche


Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare