Despre noi

Prima lumânare în ceașcă mică de espresso. Am putea spune ca a fost un eșec, fiindcă nu prea ardea. După șase luni de teste și tot atâta timp în care am învățat din greșeli tot ce știm astăzi, am început, de fapt, să numărăm lumânările pe care ne-am pus semnătura.

Am trecut deja de 2.000 de lumânări turnate, lumânări care au ajuns la sute de oameni, am participat la multe târguri la care ne-am spus povestea, iar lumânările făcute de noi, manual, au ajuns în orașe din România, dar și din Italia, Austria, Marea Britanie, Franța, Belgia, Elveția, China și Malaezia.

Suntem doi oameni care au pornit o mică afacere din dorința de a transforma piesele vintage în obiecte foarte personale. Am scos din vitrine porțelanuri de demult și le-am dat o nouă șansă.

Și fiindcă avem mai multe idei decât de poate permite nișa pieselor vintage, am turnat lumânări din ceară naturală de soia și în alte recipiente, din ceramică, sticlă, dar nu numai. Acum, ne mândrim deja nu numai cu lumânările clasice în cești de espresso, de cappuccino sau de ceai, ci și cu serii exclusive Cup & Candle – lumânări turnate în pahare de vin, pahare de sticlă tăiată și șlefuită manual, sticlă reciclată, sticlă ambra și piese custom made. 

Vă mulțumim că ne sunteți alături în această poveste și vă promitem surprize din ce în ce mai mari. 🙂

 

Vă multumim pentru încredere,
echipa Cup & Candle