Transport GRATUIT pentru toate comenzile na╚Ťionale cu valoare peste 245 de lei* (f─âr─â kilometri exteriori). Pentru comenzi personalizate, ne pute╚Ťi contacta la office@cupcandle.ro. Timp de livrare: 3-5 zile lucr─âtoare
Transport GRATUIT pentru toate comenzile na╚Ťionale cu valoare peste 245 de lei* (f─âr─â kilometri exteriori). Pentru comenzi personalizate, ne pute╚Ťi contacta la office@cupcandle.ro. Timp de livrare: 3-5 zile lucr─âtoare
Coș 0

Instruc╚Ťiuni de folosire

Punem mai jos c├óteva recomand─âri ╚Öi aten╚Ťion─âri importante pentru ca lum├ónarea dumneavoastr─â Cup & Candle s─â ard─â ├«n cele mai bune condi╚Ťii de siguran╚Ť─â.
 • Spre deosebire de alte tipuri de lum├ón─âri, lum├ónarea din cear─â de soia trebuie s─â ard─â, la prima aprindere, aproximativ o or─â (sau p├ón─â c├ónd se tope╚Öte ceara la toat─â suprafa╚Ťa lum├ón─ârii). Se spune c─â ceara de soia ÔÇ×arde inteligentÔÇŁ, asta ├«nsemn├ónd c─â toate sesiunile de ardere ce urmeaz─â celei dint├ói p─âstreaz─â urma l─âsat─â. De aceea, dac─â ve╚Ťi l─âsa lum├ónarea s─â ard─â doar c├ót s─â topeasc─â un pic din cear─â, ├«n mijlocul lum├ón─ârii, urm─âtoarele etape de ardere vor face ca, la final, s─â ave╚Ťi ├«n fa╚Ť─â un "tunel" de cear─â ╚Öi o lum├ónare care ÔÇ×├«nghiteÔÇŁ flac─âra.
 • Este important s─â ave╚Ťi grij─â ca fitilul lum├ón─ârii s─â r─âm├ón─â la 5 mm ├«n─âl╚Ťime, pentru a evita ca lum├ónarea s─â fac─â o flac─âr─â prea puternic─â sau s─â scoat─â fum. T─âia╚Ťi cu grij─â fitilul, dac─â e necesar, chiar ├«nainte de fiecare ardere. Dar niciodat─â s─â nu ├«l t─âia╚Ťi mai mic de 5 mm, fiindc─â flac─âra nu va mai avea putere s─â ard─â ceara.
 • Sesiunea de ardere a unei lum├ón─âri poate dura p├ón─â la 2-3 ore maxim.
 • Dac─â lum├ónarea scoate fum sau are o flac─âr─â prea mare, e bine s─â o stinge╚Ťi c├ót mai repede. Pentru a evita astfel de situa╚Ťii, ave╚Ťi grij─â ca lum├ónarea s─â aib─â mereu un fitil de m─ârime corespunz─âtoare (5 mm).
 • Dup─â ardere, este important s─â nu muta╚Ťi recipientul (sau, dac─â o face╚Ťi, s─â o face╚Ťi cu grij─â), fiindc─â ceara de soia se tope╚Öte ╚Öi devine lichid─â. De preferat, dup─â ardere este indicat s─â l─âsa╚Ťi lum├ónarea p├ón─â c├ónd devine solid─â, pe o suprafa╚Ť─â plan─â.
 • Nu l─âsa╚Ťi niciodat─â lum├ónarea s─â ard─â nesupravegheat─â ╚Öi, de asemenea, nu o l─âsa╚Ťi la ├«ndem├óna copiilor sau ├«n apropierea animalelor dumneavoastr─â de cas─â. Este foarte periculos!
 • Evita╚Ťi a╚Öezarea lum├ón─ârilor aprinse pe direc╚Ťia curen╚Ťilor de aer, l├óng─â o fereastr─â sau o u╚Ö─â deschis─â. ├Än caz contrar, este posibil ca aceasta s─â degaje fum.
 • Nu a╚Öeza╚Ťi niciodat─â lum├ón─ârile aprinse pe suprafe╚Ťe inflamabile sau ├«n apropierea materialelor inflamabile.
 • Utiliza╚Ťi ├«ntotdeauna un suport neinflamabil pentru lum├ón─ârile aprinse.
 • Utiliza╚Ťi lum├ón─ârile numai ├«n pozi╚Ťie vertical─â.
 • Nu stinge╚Ťi lum├ón─ârile cu ap─â. Apa poate determina stropirea cu cear─â sau cu ap─â fierbinte.
 • Lum├ón─ârile nu vor fi stinse sufl├ónd. Acest lucru poate determina stropirea cu cear─â fierbinte. Utiliza╚Ťi pentru stingere un dispozitiv special.
 • Timpul de ardere a unei lum├ón─âri este estimat. Acesta nu poate fi determinat niciodat─â cu exactitate, deoarece este influen╚Ťat de condi╚Ťiile atmosferice, de curen╚Ťii de aer sau de temperatura din mediul ├«nconjur─âtor.
 • Ceara de soia ╚Öi lum├ón─ârile din cear─â de soia sunt indicate ├«n aromoterapie ╚Öi masaj. Lum├ón─ârile Cup & Candle nu sunt testate ╚Öi certificate pentru masaj, a╚Öa c─â v─â recomand─âm s─â nu le folosi╚Ťi ├«n acest scop.
┬á Ne asigur─âm de fiecare dat─â c─â produsele noastre sunt ├«n parametri normali de func╚Ťionare. Dac─â vi se pare c─â lum├ónarea dumneavoastr─â Cup & Candle nu se comport─â, ├«n timpul arderii, a╚Öa cum ar trebui, v─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi (prin formularul de la rubrica de Contact sau la adresa de e-mail office @ cupcandle. ro) ╚Öi vom face tot posibilul s─â rezolv─âm problema cu care v─â confrunta╚Ťi.