Transport GRATUIT pentru toate comenzile na╚Ťionale cu valoare peste 245 de lei* (f─âr─â kilometri exteriori). Pentru comenzi personalizate, ne pute╚Ťi contacta la office@cupcandle.ro. Timp de livrare: 3-5 zile lucr─âtoare
Transport GRATUIT pentru toate comenzile na╚Ťionale cu valoare peste 245 de lei* (f─âr─â kilometri exteriori). Pentru comenzi personalizate, ne pute╚Ťi contacta la office@cupcandle.ro. Timp de livrare: 3-5 zile lucr─âtoare
Coș 0

Despre noi

Cup&Candle este un atelier de manufactură de lumânări din ceară de soia 100%, lansat în 2013 de Oana D. Botezatu, fostă jurnalistă de cotidian.
La Cup&Candle, producem manual lum├ón─âri din cear─â de soia (nemodificat─â genetic, netoxic─â ╚Öi prietenoas─â cu mediul) pe care le turn─âm ├«n por╚Ťelanuri #vintage de colec╚Ťie, dar ╚Öi ├«n piese #upcycled din sticl─â t─âiate manual sau ├«n recipiente din ceramic─â sau por╚Ťelan produse local, ├«n Rom├ónia, de me╚Öteri sau fabrici mici.
Ini╚Ťial un hobby sezonier, Cup&Candle a crescut frumos ╚Öi organic ╚Öi, din 2016, a devenit o afacere de familie creat─â cu sim╚Ťul r─âspunderii. Tot atunci, lum├ón─ârile noastre au ├«nceput s─â ias─â ├«n lume organizat, ├«n colec╚Ťii, fiecare colec╚Ťie av├ónd o poveste, un sens, un miez.
├Än prezent, la Cup&Candle avem peste 10 colec╚Ťii de lum├ón─âri, de la #Vintage la #PeCuv├ónt, ╚Öi de la #InspiredbyNature la #DinC─âr╚Ťi, de la #GoodMood la #Memories, ╚Öi de la #ImAMother la #Cities, ├«nsum├ónd peste 60 de variante ╚Öi combina╚Ťii de parfumuri. Fiecare lum├ónare este turnat─â manual ├«ntr-un atelier din Bucure╚Öti.
Ne m├óndrim cu un business sustenabil, folosim recipiente reciclate ╚Öi upcycled, lucr─âm multe dintre recipiente exclusiv local, sus╚Ťin├ónd ╚Öi al╚Ťi mici produc─âtori rom├óni, NU folosim deloc plastic ├«n ambalarea coletelor noastre (ci doar h├órtie) ╚Öi primim la refill recipientele de la lum├ón─ârile noastre.
├Änc─â de la ├«nceput, pe l├óng─â piesele vintage care g─âzduiau lum├ón─âri parfumate, am inserat ├«n oferta noastr─â ╚Öi piese de vesel─â vintage. Acestea se reg─âsesc oric├ónd ├«n shop ├«n sec╚Ťiunea #JoydeJoi, dat─â de numele zilei ├«n care punem produse noi ├«n shop.
În ultimii doi ani, am adăugat în portofoliu și produse de veselă din ceramică produse în România, la Marginea și la Horezu, create special pentru Cup&Candle, dar și lumânări din ceară de albine, de folosit la masă și la mesele împreună.
Ne place s─â ╚Ötim c─â lum├ón─ârile ╚Öi obiectele din colec╚Ťiile noastre sunt parte din bucata voastr─â de bine, ne bucur─âm ╚Öi ne emo╚Ťion─âm c├ónd primim vederi de la voi ╚Öi ne lu─âm de aici energia de a merge mai departe.
Ne plac și comenzile personalizate, corporate sau nu neapărat, așa că suntem deschiși la colaborări și împrieteniri. Pentru detalii despre asta, putem vorbi oricând la office@cupcandle.ro.
V─â mul╚Ťumesc, v─â mul╚Ťumim,
Oana, lumânăreasa