Transport GRATUIT pentru toate comenzile naționale cu valoare peste 245 de lei* (fără kilometri exteriori). Pentru comenzi personalizate, ne puteți contacta la office@cupcandle.ro.
Transport GRATUIT pentru toate comenzile naționale cu valoare peste 245 de lei* (fără kilometri exteriori). Pentru comenzi personalizate, ne puteți contacta la office@cupcandle.ro.
Coș 0

Despre noi

Cup&Candle este un atelier de manufactură de lumânări din ceară de soia 100%, lansat în 2013 de Oana D. Botezatu, fostă jurnalistă de cotidian.
La Cup&Candle, producem manual lumânări din ceară de soia (nemodificată genetic, netoxică și prietenoasă cu mediul) pe care le turnăm în porțelanuri #vintage de colecție, dar și în piese #upcycled din sticlă tăiate manual sau în recipiente din ceramică sau porțelan produse local, în România, de meșteri sau fabrici mici.
Inițial un hobby sezonier, Cup&Candle a crescut frumos și organic și, din 2016, a devenit o afacere de familie creată cu simțul răspunderii. Tot atunci, lumânările noastre au început să iasă în lume organizat, în colecții, fiecare colecție având o poveste, un sens, un miez.
În prezent, la Cup&Candle avem peste 10 colecții de lumânări, de la #Vintage la #PeCuvânt, și de la #InspiredbyNature la #DinCărți, de la #GoodMood la #Memories, și de la #ImAMother la #Cities, însumând peste 60 de variante și combinații de parfumuri. Fiecare lumânare este turnată manual într-un atelier din București.
Ne mândrim cu un business sustenabil, folosim recipiente reciclate și upcycled, lucrăm multe dintre recipiente exclusiv local, susținând și alți mici producători români, NU folosim deloc plastic în ambalarea coletelor noastre (ci doar hârtie) și primim la refill recipientele de la lumânările noastre.
Încă de la început, pe lângă piesele vintage care găzduiau lumânări parfumate, am inserat în oferta noastră și piese de veselă vintage. Acestea se regăsesc oricând în shop în secțiunea #JoydeJoi, dată de numele zilei în care punem produse noi în shop.
În ultimii doi ani, am adăugat în portofoliu și produse de veselă din ceramică produse în România, la Marginea și la Horezu, create special pentru Cup&Candle, dar și lumânări din ceară de albine, de folosit la masă și la mesele împreună.
Ne place să știm că lumânările și obiectele din colecțiile noastre sunt parte din bucata voastră de bine, ne bucurăm și ne emoționăm când primim vederi de la voi și ne luăm de aici energia de a merge mai departe.
Ne plac și comenzile personalizate, corporate sau nu neapărat, așa că suntem deschiși la colaborări și împrieteniri. Pentru detalii despre asta, putem vorbi oricând la office@cupcandle.ro.
Vă mulțumesc, vă mulțumim,
Oana, lumânăreasa