Transport GRATUIT pentru toate comenzile naționale cu valoare peste 245 de lei* (fără kilometri exteriori). Pentru comenzi personalizate, ne puteți contacta la office@cupcandle.ro. Timp de livrare: 3-5 zile lucrătoare
Transport GRATUIT pentru toate comenzile naționale cu valoare peste 245 de lei* (fără kilometri exteriori). Pentru comenzi personalizate, ne puteți contacta la office@cupcandle.ro. Timp de livrare: 3-5 zile lucrătoare
Coș 0

Lumânări din ceară naturală de soia 100%, turnate manual în România

Cup & Candle înseamnă lumânări handmade, făcute din ceară de soia 100% (produsă din soia nemodificată genetic), o ceară naturală, eco și netoxică, spre deosebire de ceara mixată cu parafină, din care sunt făcute cele mai multe lumânări de pe piață.

Lumânările Cup & Candle conțin parfumuri special create pentru ceara de soia, folosite exclusiv în limitele admise de producător, și fitil din bumbac 100%.

Lumânările noastre sunt turnate în recipiente din porțelan, din ceramică sau din sticlă, piese vintage sau piese nou-nouțe, piese unicat sau piese create în serie mică. De asemenea, pentru colecțiile speciale by Cup & Candle, piesele în care turnăm ceara parfumată sunt personalizate special pentru noi, după ideile noastre.

Lumânările în cești au mireasma pe care tu o alegi pentru destinatar (dintr-o varietate largă de parfumuri create exclusiv pentru ceara de soia, de la vanilie la liliac și cafea, și de la portocale la scorțișoară și ceai verde) și sunt însoțite de o vedere Cup & Candle, semnate de mână, cu stiloul.

În prezent, la Cup & Candle avem, pe lângă lumânările turnate în cești vintage, și o serie de colecții speciale. Lumânările #GoodMood le-am gândit, întocmai cum sugerează și numele, pentru o stare de bine. Am ales cu grijă un recipient din sticlă ambra, care împrăștie în încăpere o lumină caldă, plăcută, și am făcut patru combinații de parfumuri, perfecte pentru serile cele mai frumoase. Iasomie & violete, scorțișoară & vanilie, portocală & ylang-ylang, vanilie & cafea – acestea sunt combinațiile de parfum pentru lumânările #GoodMood, la care am ajuns după ce am studiat cum se combină mai bine aceste mirosuri. #Flowers este o serie de lumânări turnate în pahare din sticlă reciclată, tăiată și șlefuită manual în România, cu parfumurile unora dintre cele mai iubite flori: bujori, caprifoi, lăcrămioare, frezii, violete, iasomie, narcise. Lumânările din seria #Flowers sunt unicat, realizate în totalitate manual, și, nu în ultimul rând, au niște parfumuri inedite. Le poți descoperi pe toate aici.  #Memories este o serie de lumânări turnate în pahare de iaurt reciclate de la Lăptăria cu caimac, lumânări parfumate ca niște amintiri dragi. Variantele sunt: ploaie & iarbă proaspăt tăiată, bibliotecă veche, pâine proaspăt coaptă și bumbac.

Variantele de parfum disponibile acum pentru lumânările în piese din porțelan sunt: vanilie, santal & ylang ylang, violete, cafea proaspătă, cimbrișor, ștrudel, scorțișoară, căpșuni, "vintage bookstore" (mosc, lemn, vanilie).

La finalizarea comenzii, nu uitați să notați parfumul pe care îl doriți.

Fiecare lumânare handmade Cup & Candle este un produs multifuncțional. După arderea lumânării, recipientele se spală și se curăță ușor și, fiindcă este vorba despre ingrediente netoxice, ceștile pot fi folosite pentru ceai sau cafea, paharele pentru apă, sticlele - pentru aranjamente cu flori.

Pentru orice detalii legate de produsele Cup & Candle, pentru proiecte speciale, pentru lumânări personalizate pentru evenimentele minunate din viața ta (mărturii de botez sau de nuntă), precum și pentru a povesti pe îndelete despre ce tip de Cup & Candle vrei să le dăruiești celor dragi sau partenerilor tăi de business, răspundem pe e-mail, la office@cupcandle.ro.