Transport GRATUIT pentru toate comenzile naționale cu valoare peste 245 de lei* (fără kilometri exteriori). Pentru comenzi personalizate, ne puteți contacta la office@cupcandle.ro. Timp de livrare: 3-5 zile lucrătoare
Transport GRATUIT pentru toate comenzile naționale cu valoare peste 245 de lei* (fără kilometri exteriori). Pentru comenzi personalizate, ne puteți contacta la office@cupcandle.ro. Timp de livrare: 3-5 zile lucrătoare
Coș 0

An nou, frumusețe veche

S-a dus încă un an, dar, din fericire pentru noi, am primit un altul.
Din fericire și dintr-un mare noroc. 
Poate că acesta este un moment bun în care să ne amintim că se cuvine să facem din fiecare an pe care îl primim unul doldora de bine, de bucurii, de grijă pentru noi și pentru cei de lângă noi, de dragoste și gânduri curate, de recunoștință, de zâmbete și râsete și fapte bune și frumoase.
Să ne fim unii altora scut și umăr și mână întinsă.
Să facem ping-pong cu iubire și respect și blândețe.
Să ne îngăduim mai ușor. Mai ușor și mai des.
La mulți ani (mai ales) cu sănătate, căci chiar e mai bună decât toate!
Cât despre noi, și în 2022 ne propunem să manifestăm pentru simplitate, pentru mese frumoase împreună, pentru bucurie primită, dar mai ales împărtășită, pentru veselă veche pusă în poveste nouă, pentru piese frumoase produse local, cu seriozitate și cu simțul răspunderii pentru lumânări parfumate din ceară de soia și lumânări din ceară curată de albine. 
Avem multe idei pentru acest an nou, le luăm pe rând pe toate și vedem pe parcurs câte se pot îndeplini și cum. Am învățat să clădim cu răbdare, cărămidă peste cărămidă peste cărămidă, vom învăța să le luăm și anul acesta ușor, ușor, pe toate. Iar dacă nu se vor putea pune în practică toate ideile noastre, vom ști atunci că nu le-a venit timpul. 
În această primă zi de an, vă aducem în dar câteva fotografii făcute de Denisa Coman: o masă pentru doi, cu piese vechi și veselă Villeroy & Boch vintage, colecția Rusticana, lumânări Cup & Candle și încă ceva. Ceva ce nu se vede, dar există, pe cuvânt: emoția întâlnirii. 
Să ne fie și să vă fie acest an unul al întâlnirilor aducătoare de speranță, de bucurie, de iubire, de emoție și de bine. Ceea ce ne dorim și nouă. 
Foto: Denisa Coman
Styling: Ligia Tudor & Oana Botezatu 
Gazdă bună: Ulița Deal, sera pentru oameni și plante 

Postare mai veche Postare mai nouă


Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare