Transport GRATUIT pentru toate comenzile naționale cu valoare peste 210 de lei* (fără kilometri exteriori). Termenul de livrare pentru toate produsele din shop este de 3-5 zile lucrătoare. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Transport GRATUIT pentru toate comenzile naționale cu valoare peste 210 de lei* (fără kilometri exteriori). Termenul de livrare pentru toate produsele din shop este de 3-5 zile lucrătoare. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Coș 0

Cup & Candle de poveste, pentru Crăciunul ce va să vină

ambientale cadou de craciun cadouri cadouri handmade ceara naturala ceara non toxica ceara non-naturala craciun handmade lumanari lumanari din soia lumanari naturale lumina parfum natural sarbatori

În așteptarea Sărbătorilor, am fotografiat într-un studio foto câteva lumânări în cești. Cred că vă va plăcea foarte tare rezultatul, nu mai spun ceștile! :)

Până vom primi imaginile, voiam să vă spun că, pentru Crăciunul acesta, avem noi parfumuri pentru ceara din care facem lumânările: iasomie, vanilie, ceai verde & lemongrass, mimosa, gardenie, ylang-ylang, violete, trandafiri, măr & cuișoare, portocale, scorțișoară și pin. 

Colecția de piese Cup & Candle s-a mărit considerabil, avem disponibile zeci de porțelanuri din colecții limitate bavareze, englezești (Myott), Rosenthal, Villeroy & Boch, majoritatea cumpărate din Austria, Germania și Marea Britanie.

lumanari handmade Cup & Candle, din ceara naturala de soia, cadou inedit de SarbatoriAșa cum unii dintre voi știu, există varianta cadoului unicat - o ceașcă (cu farfurie) fără pereche, vintage, dar păstrată în stare perfectă, dar și a seturilor de câte două cești-lumânări (asortate pe model sau culoare, alese de cupluri). Sau, mai nou, puteți alege un set de ceai cu ceainic și zaharniță și 6 cești-lumânări.

În plus, cine are o ceașcă dragă (în care vrea o lumânare Cup & Candle) își alege parfumul dorit, iar noi o facem numaidecât. :) Personalizarea durează între 3 și 5 zile.

Lumânările handmade Cup & Candle sunt făcute din ceară naturală de soia, eco-friendly și non-toxică, în cești din porțelan vintage. O lumânare turnată într-o ceașcă de ceai are durată de viață de până la 40 de ore (ceara de soia arde de două ori mai lent decât parafina, material din care sunt făcute multe dintre lumânările ambientale de pe piață). După ce arde lumânarea, ceștile pot fi refolosite. 

Detalii mai multe va putem da, la cerere, dacă ne scrieți la office@cupcandle.ro.


Postare mai veche Postare mai nouă