Transport GRATUIT pentru comenzile peste 170 de lei* (fără kilometri exteriori). Termenul de livrare a comenzilor este de 3-5 ZILE LUCRĂTOARE.
Transport GRATUIT pentru comenzile peste 170 de lei* (fără kilometri exteriori). Termenul de livrare a comenzilor este de 3-5 ZILE LUCRĂTOARE.
Coș 0

Despre lumanarile in cesti, pe casamea.ro

ambientale cadou de craciun cadouri ceara naturala ceara non toxica ceara non-naturala handmade lumanari din soia

Cup & Candle exista, oficial, de la mijlocul lunii octombrie 2013. Insa ideea de a face lumanarile in cesti i-a venit Oanei Botezatu (29 de ani) in urma cu un an si jumatate. „A durat ceva pana am prins curaj si, dupa ce am prins curaj, pana am invatat cum sa le fac. Fiindca habar n-aveam! Am cautat informatii – si le-am gasit in engleza, in germana si franceza –, am citit tot ce am gasit si am inceput sa fac teste. Teste de ceara, de parfum, de fitil, de rezistenta a portelanului. Au fost cateva luni in care am dormit mai putin, dar a fost frumoasa toata munca”, povesteste Oana. Tanara creatoare a gasit inspiratie in cestile vintage vazute pe la targuri, in magazinele cu antichitati, la colectionari sau in casele rudelor si prietenilor. Astfel, Cup & Candle a inceput cu cesti vintage, iar de curand a facut si primele lumanari in cesti mai noi. Va exista, nu peste mult timp, si o colectie de lumanari in cesti din ceramica made in Romania. Despre cum a inceput povestea Cup & Candle, dar si despre cum iau nastere lumanarile in cesti puteti citi intr-un articol publicat pe casamea.ro.  Foto: Eugen D. for Cup & Candle

Postare mai veche Postare mai nouă